Over de Oale Bakkerij

stoel gelukIn maart 2006 zijn we begonnen onder de naam Cosy Living. Een winkelpand aan de Brugstraat te Ommen waar woonaccessoires, meubels en krijtverf van Painting the Past verkocht werden.

Op 26 Maart 2011 hebben we de winkel geopend in een voormalig bakkerij te Geerdijk, vandaar de naam “De Oale Bakkerij”. Painting the Past krijtverf/wax wordt ook hier verkocht, evenals verftoebehoren en materialen voor meubelstoffering. Door het grotere vloeroppervlak was het mogelijk om een professionele stoffeerruimte in te richten, inmiddels is dit de hoofdactiviteit geworden. Meubels en accessoires worden niet meer actief verkocht en alles is gericht op de meubelstoffering en verkoop van verf van Painting the Past.

Vanaf 2013 is er een samenwerking met Arjan Poelarends woning- en projectstoffering en vindt u bij ons een zeer ruim assortiment pvc vloeren, tapijten, karpetten en raamdecoratie. Deze kunt u bij ons bekijken en u wordt van advies voorzien. Het inmeten, offreren en uiteindelijk leggen van de vloer of ophangen van de raamdecoratie wordt verzorgd door Arjan.

In 2019 is besloten om langzaam de naam Oale Bakkerij om te turnen naar Meubelstoffeerderij Brinkman (de meisjesnaam van Marina)

© 2021 - Oale Bakkerij