Over de Oale Bakkerij

In maart 2006 zijn we begonnen onder de naam Cosy Living. Een winkelpand aan de Brugstraat te Ommen waar woonaccessoires, meubels en krijtverf van Painting the Past verkocht werden.

Op 26 Maart 2011 hebben we de winkel geopend in een voormalig bakkerij te Geerdijk, vandaar de naam “De Oale Bakkerij”. Painting the Past krijtverf/wax wordt ook hier verkocht, evenals materialen voor meubelstoffering. Door het grotere vloeroppervlak was het mogelijk om een professionele stoffeerruimte in te richten, inmiddels is dit de hoofdactiviteit geworden.

In 2019 is besloten om langzaam de naam Oale Bakkerij om te turnen naar Meubelstoffeerderij Brinkman (de meisjesnaam van Marina) om zo een duidelijker beeld te geven van de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Nadat medio 2020 de samenwerking met Arjan Poelarends eindigde, na ruim 7 jaar, waren beide partijen aan een volgende stap.

De vrijgekomen ruimte hebben we benut door een winkel te starten met kwaliteits (2e hands) kinderkleding van maat 50 tot 176. Dit alles onder de naam Poppetjes en Piraten! Dit concept is gebaseerd op inbreng van kleding dat niet meer gedragen wordt, door ons zorgvuldig geselecteerd wordt en na verkoop voor de inbrenger ook nog eens een leuk zakcentje oplevert! Zo is het goed voor het milieu en de portefeuille!

© 2021 - Oale Bakkerij